dimecres, setembre 22, 2004

Després del Guti, López Bulla i Coscubiela, Salvador Milà

Després d'Antoni Gutiérrez Díaz, José Luis López Bulla i Joan Coscubiela, ara és Salvador Milà qui es manifesta a favor del sí a la Constitució Europea. Segons publica en la seva edició del dia 21 de setembre el diari La Vanguardia, Salvador Milà, Conseller de Medi Ambient i Habitatge també votarà sí a la Constitució Europea. Milà, un dels dos membres d'Iniciativa per Catalunya Verds en el Govern de la Generalitat, no sols s'afegeix a la llista de destacats membres d'ICV i de CCOO que estan pel sí a la Constitució Europea, sinó que farà campanya activa per convèncer els seus companys de partit i es disposa a crear una plataforma ecologista i d'esquerres en suport al vot favorable a la Constitució Europea. Milà avança que, un cop la seva formació política hagi decidit la seva posició oficial, no farà campanya pública en contradicció amb la decisió d'ICV.

El debat serà apassionant. Com ho està essent a França. Podeu seguir a través del seu web els esforços dels socialistes francesos que defensen el sí.

Per cert, Milà no és l'únic dirigent ecologista que està pel sí, com podreu comprovar al web de Daniel Cohn-Bendit on trobareu la transcripció d'una entrevista a Le Journal du Dimanche del 19 de setembre d'enguany sobre el tema, que recull un contundent atac a la posició de Laurent Fabius, que defensa el no en el debat del PS francès.