dimecres, maig 02, 2007

Bravo Ségolène!

Ahir Ségolène Royal va fer l'acte de campanya més importante pel que fa a nombre de participants i hi va pronunciar un discurs memorable. Avui a la nit debat cara a cara amb Sarkozy. Diumenge, el veredicte dels francesos. El seguirem amb molta atenció.

També seguim de prop el procés polític italià, centrat en la constitució del Partito Democratico i dels esforços per a impulsar una força netament d'esquerres que tingui com a referència el socialisme europeu. Divendres a Roma, en resposta a la crida de Gavino Angius i Fabio Mussi, dirigents dels Demòcrates d'Esquerra impulsors de les mocions que portaven els seus noms en el darrer Congrés dels DS i que no s'incorporaran al PD, es constituirà el moviment "Sinistra democratica per il socialismo europeo". Llegiu les intervencions de Mussi i Angius en el Congrés. El partit d'Enrico Boselli, Socialisti Democratici Italiani, també ha fet una crida per a constituir un nou partit socialista italià. Llegiu l'informe de Raimon Obiols sobre el Partito Democratico, el Manifest del Partito Democratico i el Manifest "Pel socialisme del futur" dels sectors que no volen la desaparició d'un referent socialista i d'esquerres.

Per cert, tot i que ja podíeu trobar l'enllaç al bloc de Raimon Obiols "Notes de Brusel·les" a la llista de Blocs amics, aprofito per a recomanar-vos que el visiteu sovint.