Benvolguts companyes i companys,

 

Ben aviat farà 20 anys que vaig assumir responsabilitats de direcció en el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE). Han estat 20 anys de treball compartit amb molts i moltes de vosaltres, amb alegries i també amb alguna pena, amb encerts i amb errors, però sempre amb la ferma confiança en les nostres idees i el nostre projecte polític, fent cada dia més forta i més eficaç la nostra organització.

Una sentència injusta, basada en un gran error judicial, executada de forma abrupta sense deixar temps per tal que el Tribunal Constitucional pugui admetre a tràmit el Recurs d'Emparament que hi he presentat, i decidir la suspensió de la sentència primer, i la seva anul.lació, després, m'ha portat a presentar la meva renúncia com a membre de la Comissió Executiva del PSC.

En aquests moments difícils, el meu pensament està al costat de tots i totes vosaltres. Vull que sabeu que res no em farà renunciar a les idees que compartim i a les il.lusions que volem veure realitzades.

He pres aquesta decisió pensant en primer lloc en el partit, en les seves organitzacions, en els seus militants, convençut com estic que obro un parèntesi, tant breu com sigui possible, en la meva dedicació política.

Vull agrair-vos a tots i a totes la solidaritat que sento en aquests moments i que molts i moltes de vosaltres m'heu comunicat directament. Sense aquest suport hagués estat molt difícil entomar aquest procediment abreviat que ha durat més de sis anys, aquesta sentència injusta basada en un error judicial, i la seva execució amb tot el que pot comportar en els dies a venir.

Us demano que mantingueu viu aquest esperit fraternal i solidari que és el que dóna sentit a la nostra manera de ser socialistes. Us encoratjo a seguir endavant, a seguir lluitant contra les injustícies, contra les desigualtats, contra les discriminacions. Us demano que seguiu treballant per les idees que compartim, com jo, passi el que passi, estigui on estigui, ho seguiré fent.

Rebeu una forta abraçada.

Josep M. Sala

 

Volver a la página inicial