dilluns, octubre 10, 2005

estatuto.info

Avui Daniel Fernández i jo mateix hem presentat en roda de premsa la campanya d'explicació de la proposta de nou Estatut d'Autonomia de Catalunya adreçada a la resta d'Espanya. Una caixa vermella plena d'arguments adreçada a 1.500 personalitats espanyoles (polítics, periodistes, líders d'opinió, empresaris, sindicalistes,...) i el web www.estatuto.info en són els elements principals. Quan parlava de l'actitud del PP l'he comparat a la pel·lícula de Michael Douglas i Annette Bening, El President i Miss Wade. En aquesta pel·lícula el candidat opositor al President utilitza una estratègia basada en la por i en la recerca d'un culpable de tots els mals. En el nostre cas, el PP intenta fer por dient que la unitat d'Espanya està en perill i en fa responsable a Zapatero i el seu suport a l'Estatut de Catalunya.