dimecres, març 22, 2006

Tindrem Estatut!

Avui la Comissió Constitucional del Congrés dels Diputats ha donat llum verda al projecte de reforma de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, amb els vots favorables del Grup Socialista, de CiU, del PNB, d'Izquierda Unida, de Nueva Canarias, i els vots en contra del Partido Popular, ERC i Eusko Alkartasuna. La Delegació del Parlament de Catalunya, per majoria superior als dos terços, hi ha donat també la seva conformitat (vots favorables de CiU, PSC, ICV-EUiA i vots contraris d'ERC i PPC).

Aquí teniu el resultat de la nostra feina: text aprovat per la Comissió Constitucional del Congrés dels Diputats (aquí el trobareu en versió castellana).



En el decurs de la sessió d'avui s'ha produït una magnífica intervenció de la Presidenta del nostre Grup parlamentari, Manuela de Madre, que us convido a llegir.

Avui és un gran dia per Catalunya i per Espanya. M'en felicito!

És el moment d'agrair la feina de molta gent. Però em sembla de justícia recordar avui molt especialment: Fran Caamaño (Secretari d'Estat de Relacions amb les Corts), José Luis Rodríguez (el seu cap de gabinet), Ramón Jáuregui, Diego López Garrido i Alfredo Pérez Rubalcaba. A tots ells, moltíssimes gràcies.