dimarts, juliol 18, 2006

L'efecte Montilla

Mentre Mas es perd en polèmiques de baixa volada, l’efecte Montilla es va consolidant. Recordareu que les dues darreres enquestes de El Periódico assenyalaven una recuperació de les expectatives de vot del PSC, i ara, el recentíssim Baròmetre d’Opinió Pública de la Generalitat ja marca un lleuger avantatge del PSC (del 18.6% del baròmetre de març passa al 21.8%, mentre CiU passa del 22.5% al 20.2%). El PSC és el partit que recull més confiança ciutadana per resoldre els problemes de la gent i el que gaudeix d’una major simpatia o proximitat.

Deixem, doncs, que Mas i els seus assessors segueixin desconcertats i indecisos sobre com afrontar la campanya. Nosaltres, a fer feina. A consolidar l’efecte Montilla. Aquí sota trobareu la nostra tanca de pre-campanya.



Podeu veure també els dos models de cartells lluminosos, el fulletó de pre-campanya i el video biogràfic de José Montilla. També podreu veure la gravació de l’acte públic celebrat a Tarragona amb motiu de la designació de José Montilla com a candidat socialista a la Presidència de la Generalitat.