dimarts, juny 07, 2005

Un article d'Alain Duhamel

Antoni Gutiérrez em crida l'atenció sobre l'article d'Alain Duhamel publicat ahir a El Periódico. Té raó: és un bon article que completa els materials que he anat recollint sobre el resultat del referèndum francès. Com he dit a una delegació d'Omnium Cultural amb la que m'he entrevistat per parlar del futur Estatut de Catalunya, em sabria molt de greu que tots els temors dels que parlàvem fa mesos si guanyava el no, es facin ara crua realitat sense remei. Espero que els pitjors auguris no es compleixin però, d'entrada, el Regne Unit es nega a fixar data pel seu propi referèndum i no s'han pogut acordar les perspectives financeres europees pels propers anys. Comencem malament. Tal com havíem predit. Els que ens acusaven de catastrofistes no baden boca.