dijous, abril 21, 2005

Un dia per recordar

Si dijous passat celebràvem la modificació del Codi de Família de Catalunya que permetia l'adopció per part de parelles formades per persones del mateix sexe, avui celebrem l'aprovació per part del Congrés dels Diputats de la reforma del Codi Civil per a permetre el matrimoni entre persones homosexuals, una reforma que comporta també la possibilitat d'adoptar. Catalunya i Espanya se situen, doncs, a l'avanguarda dels països del món que lluiten contra tota discriminació a causa de l'orientació sexual de les persones. És una victòria dels drets civils i del moviment de gais i lesbianes. Es nota que hi ha una majoria d'esquerres a Catalunya i a Espanya! Felicitats a tots i a totes: a Pedro Zerolo, a Beatriz Gimeno, a Jordi Petit, a Ricardo Castro, a Miguel Ángel López, a Juan Fernando López Aguilar, María Teresa Fernández de la Vega i José Luis Rodríguez Zapatero.
Veieu les mostres d'alegria aquesta tarda davant del Congrés dels Diputats: Zerolo petoneja López Aguilar i la bandera de l'arc de Sant Martí marca l'inici d'una nova esperança de llibertat, igualtat i justícia. Gràcies, EFE. Gràcies, REUTERS. Avui també heu estat on calia.