dijous, octubre 19, 2006

Un equip econòmic ful

Ahir Artur Mas presentava el seu “equip econòmic”. La noticia de l’acte és la presència a la segona fila d’un cosí de Pasqual Maragall. És la millor prova que l’equip econòmic de Mas no impressiona gaire ningú...

Poc a poc es va animant la campanya a la blogosfera. Al lloc web de la Plataforma impulsada per José Luis López Bulla, s’hi afegeix la dels promotors del Manifest “més progrés, més socialisme”, o el Diari de Campanya de Siscu Baiges.

Avui, entrevista a José Montilla al diari ADN i Ernest Maragall publica un interessant article a El Periódico. Us recomano la lectura de les intervencions del candidat socialista a Tribuna Girona, en l’inici de la campanya electoral i en una trobada amb gent del món de la justícia.

Són rellevants les raons de Javier Pérez Royo explicant la seva critica a la decisió d’Enrique Múgica de presentar un recurs d’inconstitucionalitat contra l’Estatut de Catalunya.

També són de consulta obligada materials diversos amb arguments sobre la campanya. Dos powerpoints que corren per la xarxa, un sobre la gestió del govern en xifres i un powerpoint crític sobre les posicions d’Artur Mas i de CiU. I dos materials del PSC, un powerpoint que desmunta les falsedats del DVD convergent i l’annex amb dades que és L’Escàner número 2. Per cert, ha calgut resoldre un problema amb l’enllaç a L’Escàner número 1. Sobre el radicalisme convergent és imprescindible llegir aquest editorial de Nou Cicle.

Per cert, l’e-noticies es fa ressò de la imputació d’un dirigent de CiU per connexions amb la màfia russa.