divendres, octubre 27, 2006

Accelerant a la recta final

Ahir José Montilla va participar en els dinars-col·loqui de Tribuna Barcelona. Segons els organitzadors l’assistència va assolir un màxim històric, 641 persones. No us perdeu l’important intervenció de Montilla en aquest acte.

També ahir mateix es va presentar el Manifest Electoral de la candidatura de Montilla, que constitueix un resum del programa electoral vertebrat al voltant de vuit eixos d’acció prioritària. En aquest acte, al costat de Montilla, van intervenir els Consellers i Conselleres, Tura, Geli, Nadal, Del Pozo, Carnés, i el President Maragall. Aquí podeu descarregar-vos el Manifest.

Ahir, El Mundo publicava una entrevista amb José Zaragoza, director de la campanya de José Montilla. Zaragoza s’explicava amb contundència: “La nostra arma secreta ha estat David Madí”.

Algú ha decidit replicar el DVD prepotent de CiU amb un simpàtic vídeo a You Tube.

Avui recomano llegir els articles de Josep Pernau sobre Montilla i de Vicenç Navarro denunciant l’agressivitat de la dreta.

Enfilant la recta final de la campanya és el moment de guanyar l’esprint. Tenim el millor candidat, el millor equip i el millor programa. Som els únics que podem assegurar la derrota de CiU i construir la Catalunya social amb una economia dinàmica i un estat del benestar més potent. Votar PSC és assegurar un govern progressista i seriós. No s’hi val a badar!